zondag 22 augustus 2021

De achterkant

Van de week veel aan de Castellette gedacht maar niet zo veel gedaan. De achterkant ziet er nu echt fraai uit. De bumper zit er nietjes op samen met de blauwe kentekenplaat met verlichting. De achterspatborden heb ik netjes uitgelijnd en vastgemaakt aan de afdekking. Onder het spatbord heb ik een extra aluminiumstrip gebruikt om de krachten goed te verdelen bij het naar elkaar toe trekken van het spatbord op de afdekking. Ben er heel content mee hoe het zit.
Als straks alles geverfd wordt zal het geheel voorzien van een kraalrubber. 

Toen aan de slag gegaan met het knipperachterlicht. Op maat vijlen van de 'druppel', het gat voor geboord en op maat geslepen met de dremel. Voor het bevestigen van het knipperlicht op de carrosserie, heb ik een M6 inslagmoer met glasvezelplamuur in het achterlicht gelijmd 

mooi strak

alu strip voor bevestiging



bumper en toebehoren
Achterknippelichten

Ook vrijdag een mailtje van Eendenspul ontvangen dat ik eind volgende week weer een aantal onderdelen kan ophalen. Fijn want dan kan ik verder met de motorkap.

Hoewel ik de komende weekends veel weg ben met de camper, motor of beide, zal ik nu even wat minder tijd hebben voor deze hobby.

Bij het zoeken op internet naar onderdelen, ideeën etc, kwam ik het bedrijf ImParts tegen dat gespecialiseerd is in reparatie en verkoop van Engels klassiekers. En wat nu zo mooi is, is dat ImParts in Ede is gevestigd. Woensdagmiddag ben ik er geweest en naast een leuk gesprek met de verkoper heb ik genoten van in de toonzaal opgestelde Engelse klassiekers zoals MG, Triumph, Rover, Jaguar, Bentley en zowaar een Morgan. Ik heb veel foto's gemaakt van mooie details van de interieurs en exterieurs.

een Bentley dat niet in mijn budget past


Geen opmerkingen:

Een reactie posten