zondag 28 november 2021

Deze week weer genoten van het oppassen op maandag op Sam, Timo en Melle en woensdag op Hannah.  En vrijdag een kraambezoek aan de jongste Schilp, Ruby dus.

Gelukkig wordt de Castellette niet jaloers want het gaat voorspoedig met de elektrische installatie. Leuk om telkens een onderdeel weer aan te sluiten en te testen. Dat is goed voor je zelf vertrouwen als het dan werkt. Omdat ik geen gebruik kan maken van een stalen carrosserie, moet ik de massa ook bekabelen. Een standaard armatuur voor de richtingsaanwijzer maakt gebruik van de carrosserie. Dus hier moet de soldeerbout de oplossing bieden en wordt er een (bruin-)draadje aan gesoldeerd.


Ik had via internet bij Winparts een rode- en blauwe LED-signaallampje besteld voor in het dashboard.  Die doen het goed en het leek me een goed idee om ook LED-lampjes voor de signalering in de snelheidsmeter te gebruiken. Daarom nu eens bij de plaatselijke elektrohandel een paar LED's gekocht. Maar helaas, is de lichtopbrengst van deze LED's minder en te weinig voor een duidelijke signalering. Dit wordt dus terugbrengen en de pakketbezorger maar weer aan het werk zetten.

Komende week geen oppaswerk dus wat meer tijd om aan de Castellette te werken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten